SPECTACOL DE MAGIE

Spectacol de magie - Magician Robertino

STAGE MAGIC

Momente speciale de magie atent regizate si prezentate de Magicianul Robertino.
Incredibile efecte de aparitii porumbei, productii, transformari, levitatii, predictii, evadari si numere de comedie magica combinate cu muzica si eleganta clasica a magicianului, vor crea cel mai deosebit spectacol de magie pentru un eveniment memorabil.

Cel mai spectaculos moment artistic pentru un eveniment cu stil !

CLOSE-UP MAGIC

Spectacol de magie recomandat pentru un grup mai mic de audienta, unde Magicianul Robertino va fascina invitatii folosind carti de joc, monede si alte obiecte de mici dimensiuni. Cu un simplu pachet de carti, atat de familiar tuturor, magicianul va surprinde publicul cu trucuri atent selectate in zeci si zeci de rutine. Magia va avea loc chiar in fata d-voastra sau printre invitati.

Distreaza-ti invitatii cu un moment special de close-up magic prezentat de Magician Robertino !

MENTAL SHOW

Abilitatea de a citi gandurile spectatorilor este doar inceputul unui fascinant spectacol in care artistul nu pretinde ca are puteri paranormale, dar cu ajutorul anumitor tehnici de manipulare, sugestie si distragere a atentiei reuseste sa obtina efecte devastatoare pentru orice minte deschisa.

Mai mult decat un spectacol, 100% interactiv !

KIDS SHOW

Un spectacol inedit cu participarea directa a publicului, unde cei mici vor fi placut surprinsi si fascinati de aparitiile porumbeilor. Magicianul folosind efecte de aparitii - disparitii, transformari, productii si numere de magie comica reuseste sa aduca zambetul pe fata copiilor de toate varstele.

Contacteaza acum cel mai bun Magician pentru Petreceri Copii !